Testogen vélemények: hogyan lehet növelni a tesztoszteron szintet

Ha megvizsgáljuk a tesztoszteron fokozókat, akkor az összetevőket olyannak kell először látni. Meg kell fontolnia néhány szempontot, például az összetevőket számos tudományos kutatásnak klinikailag bizonyítania kell, amelyek bizonyítják a formula hatékonyságát a tesztoszteronszint növelésében. A megfelelő adagolási szinten kell bekövetkezniük, hogy hatékonyak és biztonságosak legyenek. Nem lehetnek mérgezőek és természetesek. Ne vásároljon semmilyen természetes tesztoszteron emlékeztetőt, mielőtt el nem olvassa ezt a tesztogén véleményt: hogyan lehet növelni a tesztoszteron szintet, amely a tesztogén összetevőiről, a tesztogén adagolásáról és a természetes tesztoszteron emlékeztető tesztogén tesztoszteron online megvitatásáról szól.

A tabletták összetevői az alacsony tesztoszteronszint növelésére

Ezen szempontok alapján itt van a Testogen részletes összetevője:

D-aszparaginsav (2352 mg)

Ez az adag a D-aszparaginsav nagyon erős szintje. A DAA biztosan a leghatékonyabb összetevő, amelynek léteznie kell egy tesztoszteron emlékeztetőben. Ez a magas DAA-szint a tesztogénben nagyobb mennyiségben van, mint más izomépítő termék. Tájékoztatásul a DAA szükséges az izomnövekedéshez, és segíthet a testnek a tesztoszteron jobb felhasználásában.

Egy vizsgálat során a kísérletet 23 férfival végzik a meddőségi programot követve. A D-aszparagin 3,2 g-os adagját minden nap 12 napig kapják, a vérmintát minden kezelés előtt és után összegyűjtik. Ennek eredménye a tesztoszteron jelentős növekedése 20 férfiban 23 férfiból, ez a szint csak körülbelül 3 nappal a kezelés befejezése után csökkent.

Egy másik vizsgálatban olyan tablettákat kapnak, amelyek 1,6 g D-aszparaginsavat és 0,4 g L-aszparaginsavat tartalmaznak 25 és 40 év közötti férfiaknak. A résztvevő ebéd után 20 napig minden nap beveszi a tablettákat. 10 férfiból 8 férfi kap jelentős tesztoszteronszint-növekedést.

Vásároljon online természetes tesztoszteron emlékeztetőt

Magnézium (200mg)

Ennek az anyagnak egyedülálló funkciója van, amely segít csökkenteni a nemi hormont kötő globulin mennyiségét a szervezetben. Az SHBG a test által létrehozott tesztoszteron több mint 60% -ához kötődik és felhasználja. Tehát minél kevesebb SHBG-vel rendelkezünk, annál több tesztoszteron használható izomnövekedésre. Tehát, bár a magnézium nem növeli a tesztoszteron képződését közvetlenül a testben, ez segít a szervezetnek abban, hogy több tesztoszteront használjon már.

Csalánlevél kivonat (40 mg)

A csalán levél kivonata valójában hasonló funkciót tölt be, mint a magnézium. Lignans néven ismert anyagot tartalmaz, amely az SHBG-hez kötődve növelheti a tesztoszteront. Ez a kivonat több tesztoszteront készít elő a szervezet számára.

Piros ginzeng (40 mg)

Ez az összetevő bizonyítottan növeli a tesztoszteron szintet. Egy 66 fiatal férfira kiterjedő vizsgálat során bizonyíték van a Panax ginzengfogyasztás és a szabad tesztoszteronszint megemelkedése közötti szoros kapcsolatra.

Görögszéna (40 mg)

A görögszéna biztosan segíthet a tesztoszteronszint emelésében. Ezenkívül fontosabbnak tűnik a tesztoszteronszint fenntartásában. Tehát jobban fog működni, ha olyan összetevővel kombináljuk, amely növelheti a tesztoszteronszintet, például a D-aszparaginsavval. A görögszéna akkor fog segíteni a szervezetnek, hogy megtartsa ezt a magasabb tesztoszteronszintet.

Egy 60 egészséges, 25 és 52 év közötti férfival végzett vizsgálatban 600 mg görögszéna kivonatot kell bevenni a 6 hét alatt. A kísérleti időszak végén az összes résztvevő tesztoszteronszintje az egészséges határ felső határában van. Tehát a kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a görögszéna hozzájárulhat az egészséges tesztoszteronszint fenntartásához. A görögszéna különösen hatékony a sovány izomtömeg javításában és a fogyásban.

Cink (10 mg)

A tesztoszteron emlékeztető második fontos összetevője a DAA mellett a cink . Ez az anyag klinikailag bizonyítottan növeli a tesztoszteronszintet. 32 hímnek 30 mg cinket adnak minden nap 4 héten keresztül. Ennek a csoportnak a szérum tesztoszteronszintje 4 hét végén lényegesen magasabb, mint az a csoport, amely nem veszi be a cink kiegészítést.

B6-vitamin (20 mg)

Valójában nincs erős bizonyíték arra, hogy a B-vitamin növelheti a tesztoszteron termelését. Van azonban bizonyíték arra, hogy a B-vitamin hiánya csökkentheti a tesztoszteronszintet. Tehát alapvetően, ha valakinek B-vitamin-hiánya van, ez a kezelés segít. Ha valaki rendelkezik megfelelő B-vitaminnal, akkor ez a kezelés semmit sem fog tenni. Nem árt 20 mg B-vitamint szedni. Tehát ebben teljesen jól érezheti magát.

D3-vitamin (50 mcg)

A D-vitamin az erős összetevő, a cink, a D-aszparaginsav és a magnézium mellett. 200 férfin végeznek egy vizsgálatot, amelynek napi 1 éven keresztül napi 3332 NE D-vitamint adnak. E férfiak közül 163 fejezte be a vizsgálatot, és a szabad tesztoszteronszint jelentősen megnő. Számos tanulmány kimutatta, hogy a D-vitamin valóban fontos az izomnövekedésben azáltal, hogy megőrzi a tesztoszteront a szervezetben, és megakadályozza egyes tesztoszteronok ösztrogénné történő átalakulását, ami a normális folyamat. Tehát a D-vitamin segít a szervezetnek a tesztoszteron megtartásában, ahelyett, hogy közvetlenül előállítaná.

Ez az oka annak, hogy a D3-vitamin nagyon jól működik más összetevőkkel, például a DAA-val vagy a cinkkel, amelyek segítenek a testnek több tesztoszteront létrehozni. A D-vitamin ezután segít a szervezetnek megtartani a termelt tesztoszteront. 50 mcg az ajánlott napi adag. A D-vitamin az egyik legáltalánosabb vitaminhiány a férfiaknál, amely gyakran az alacsony tesztoszteronszint csökkenését okozza.

K1-vitamin (20 mcg)

Ez a Testogen új összetevője. Számos tanulmány azt mutatja, hogy a K-vitamin segít a szervezetnek abban, hogy nagyobb mértékben felszívja a D-vitamint. Tehát fontos a K-vitamin felvétele a D-vitamin hatásainak maximalizálása érdekében.

Bór (20 mg)

A bór egy erős teszterősítő, és örülök, hogy láttam, hogy ez bekerült az új képletbe. Egy tanulmányban a tesztoszteronszint 28% -kal emelkedett azon férfiak csoportjában, akik napi 10 mg bórt szedtek egy teljes héten keresztül.

Vásároljon online természetes tesztoszteron emlékeztetőt

Bioperin (5 mg)

A Bioperine hatóanyaga a piperin vagy a fekete bors kivonata. Ez az összetevő segít a testnek az összes többi összetevő sikeresebb felszívódásában. Növeli a Testogen egyéb összetevőinek biohasznosulását, és nagymértékben növeli a formula hatékonyságát.

Ezeket a tesztogén összetevőket tudományos vizsgálatok támasztják alá, és biztonságos és hatékony dózisokban fordulnak elő. Az új formulával megjelentek a piacon, és elfoglalták helyüket a jelenleg a piacon lévő egyik legfontosabb termékként.

Hogyan lehet növelni a tesztoszteron szintet a Testogen segítségével

Lényegében naponta négy tablettát vesz be, ahányszor csak akar. Nagyon ajánlom, hogy a tesztoszteron emlékeztetőt három héten át, egy hét pihenéssel kerékpározzon. Ezután félévente vegyen egy egész hónap szabadságot. Ennek az az oka, hogy a tested nem szokja meg, és az idő múlásával nem csökken a hozam.

Minden összetevő természetes és biztonságos, az egyetlen veszély itt a magas cinktartalom, ez fejfájást és hányingert okozhat. Ha észleli ezen tünetek bármelyikét, kérjük, azonnal hagyja abba a kiegészítő szedését. Még jobb, ha megkapja orvosának ajánlásait arról, hogy mennyi cinket kell bevennie, mielőtt bevenné ezt a kiegészítést. Nem találtam online jelentést a Testogen mellékhatásairól, ezért úgy gondolom, hogy valószínűleg elég biztonságos vagy.

Hol lehet természetes tesztoszteron emlékeztető tesztogént vásárolni online

A tesztogén összetevők fantasztikusak, különösen a fitnesz és az izomépítő piacokon. Ez a tabletta valójában magasabb D-aszparaginsav-tartalommal rendelkezik, mint a másik termék, ezért remekül fog segíteni az edzéseken. Tehát, ha növelni akarja az erőt, ömleszteni, zsírégetni, növelni az edzések közötti gyógyulási időt és növelni az energiát az edzőteremben, akkor ez egy remek választás.

Ha érdekel a tesztogén megvásárlása, itt van a tesztogén online ára:

Testogen termék Legjobb ajánlat ára Vásárolj most
30 nap ellátás
(1 üveg)
$59.95
$54.95
Vásárolj most
3 hónap ellátási
(2 üveg + 1 üveg)
$179.95
$119.95
Vásárolj most
5 hónap ellátási
(3 üveg + 2 ingyenes üveg + 1 ingyenes EBook)
$299.75
$179.95
Vásárolj most
Vásároljon tesztogént a hivatalos weboldalról

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^