Testogen recensioner: hur man ökar testosteronnivåerna

När vi granskar testosteronförstärkare är ingredienserna något som ska ses för första gången. Du bör överväga vissa aspekter som ingredienserna måste bevisas kliniskt med många vetenskapliga typer av forskning som bevisar effektiviteten av formeln för att öka testosteronnivån. De måste förekomma på rätt doseringsnivå för att vara både effektiva och säkra. De måste också vara giftfria och naturliga. Köp inte någon naturlig testosteronförstärkare innan du läser denna testogenrecension: hur man ökar testosteronnivåerna som kommer att diskutera om testogens ingredienser, testogendosering och var man kan köpa naturliga testosteronförstärkare testogen online.

Ingredienserna i piller för att öka testogen med lågt testosteron

Baserat på dessa aspekter är här detaljbeståndsdelarna i Testogen:

D-asparaginsyra (2352 mg)

Denna dosering är en mycket kraftfull nivå av D-asparaginsyra. DAA är säkert den mest effektiva ingrediensen som måste finnas i en testosteronförstärkare. Denna höga nivå av DAA i Testogen är i större mängd än andra muskelbyggande produkter. För din information behövs DAA för muskeltillväxt och kan hjälpa kroppen att använda testosteron bättre.

I en studie görs experimentet med 23 män efter infertilitetsprogrammet. Dosen av 3,2 g D-asparagin ges till dem varje dag under 12 dagar med blodprovet samlat före och efter varje behandling. Resultatet är den signifikanta ökningen av testosteron hos 20 män från 23 män, denna nivå sjönk inte förrän cirka 3 dagar efter avslutad behandling.

I en annan studie ges ett piller som innehåller 1,6 g D-asparaginsyra och 0,4 g L-asparaginsyra till män som har åldern 25 till 40 år. Deltagaren tar tabletterna varje dag i 20 dagar efter lunchen. 8 män från 10 män får den signifikanta ökningen av testosteronnivån.

Köp naturlig testosteronförstärkare online

Magnesium (200 mg)

Detta ämne har den unika funktionen som hjälper till att minska mängden sexhormonbindande globulin i kroppen. SHBG binder till och använder mer än 60% av testosteron som skapas av kroppen. Så ju mindre SHBG vi har desto mer testosteron finns att använda för muskeltillväxt. Så även om magnesium inte ökar skapandet av testosteron direkt i kroppen, kommer det att hjälpa kroppen att använda mer testosteron du redan har.

Nettle leaf extrakt (40 mg)

Nettle leaf extract gör faktiskt samma funktion som magnesium. Den innehåller ett ämne som kallas Lignans som kan binda till SHBG för att öka testosteron. Detta extrakt förbereder mer testosteron som ska användas av kroppen.

Röd ginseng (40 mg)

Denna ingrediens har visat sig öka testosteronnivån. I en studie på 66 unga män finns bevis för det starka sambandet mellan Panax ginsengkonsumtion och ökad fri testosteronnivå.

Bockhornsklöver (40 mg)

Bockhornsklöver kan säkert hjälpa till att höja testosteronnivån. Dessutom verkar det vara viktigare för att bibehålla testosteronnivån. Så det kommer att fungera bättre om det kombineras med ingrediensen som kan höja testosteronnivån som D-asparaginsyra. Bockhornsklöver kommer sedan att hjälpa kroppen att hålla denna högre testosteronnivå.

I en studie av 60 friska män som har en ålder mellan 25 och 52 ta 600 mg bockhornsklöver extrakt under 6 veckors period. I slutet av experimentperioden har alla deltagare testosteronnivån i den övre gränsen. Så det dras slutsatsen av forskarna att bockhornsklöver kan hjälpa till att hålla en hälsosam testosteronnivå. Bockhornsklöver är särskilt kraftfull för att förbättra muskelmassa och hjälpa till med viktminskning.

Zink (10 mg)

Den andra viktiga ingrediensen i testosteronförstärkare bredvid DAA är zink . Detta ämne är kliniskt bevisat för att öka testosteronnivån. 32 män får 30 mg zink varje dag i 4 veckor. Serumtestosteronnivån för denna grupp är signifikant högre i slutet av fyra veckor än den grupp som inte tar Zinktillskott.

Vitamin B6 (20 mg)

Det finns faktiskt inget starkt bevis för att vitamin B kan öka produktionen av testosteron. Det finns dock bevis för att brist på vitamin B kan sänka testosteronnivån. Så i grund och botten, om någon har vitamin B-brist, kommer denna behandling att hjälpa. Om någon har tillräckligt med vitamin B, kommer denna behandling inte att göra någonting. Det tar ingen skada att ta 20 mg vitamin B. Så du kan känna dig helt fin om det.

Vitamin D3 (50 mcg)

D-vitamin är den kraftfulla ingrediensen tillsammans med zink, D-asparaginsyra och magnesium. En studie utförs på 200 män som får 3332 IE D-vitamin dagligen i 1 år. 163 av dessa män avslutade studien och det finns en signifikant ökning av den fria testosteronnivån. Flera studier visar att D-vitamin faktiskt är viktigt för muskeltillväxt genom att bevara testosteron i kroppen och förhindra förändring av något testosteron till östrogen, vilket är den normala processen. Så D-vitamin hjälper kroppen att hålla testosteron snarare än att direkt producera det.

Detta är anledningen till att vitamin D3 fungerar mycket bra med andra ingredienser som DAA eller zink som hjälper kroppen att skapa mer testosteron. D-vitamin hjälper sedan kroppen att hålla det producerade testosteronet. 50 mcg är den rekommenderade dagliga dosen. D-vitamin är en av de vanligaste vitaminbristerna hos män som ofta orsakar en minskning av låg testosteronnivå.

K1-vitamin (20 mcg)

Detta är den nya ingrediensen i Testogen. Många studier visar att K-vitamin hjälper kroppen att absorbera D-vitamin i högre takt. Så det är viktigt att inkludera vitamin K för att maximera effekterna av vitamin D.

Bor (20 mg)

Bor är en potent testförstärkare och jag är glad att se att det har inkluderats i den nya formeln. I en studie steg testosteronnivåerna med 28% bland en grupp män som tog 10 mg bor per dag under en hel vecka.

Köp naturlig testosteronförstärkare online

Bioperin (5 mg)

Den aktiva ingrediensen i Bioperine är Piperine eller svartpepperextrakt. Denna ingrediens hjälper kroppen att absorbera alla andra ingredienser mer framgångsrikt. Det ökar biotillgängligheten för andra ingredienser som finns i Testogen och ökar effektiviteten för formeln.

Dessa testogeningredienser backas upp av vetenskapliga studier och de förekommer i säkra och effektiva doser. De har träffat marknaden med den nya formeln och tagit sin plats som en av de bästa produkterna som för närvarande finns på marknaden.

Hur man ökar testosteronnivåerna med Testogen

I huvudsak tar du fyra tabletter om dagen så ofta du vill. Jag rekommenderar starkt att cykla vilken testosteronförstärkare som helst med tre veckor på, en veckas ledighet. Ta sedan en hel månad av var sjätte månad eller så. Detta är så att din kropp inte vänjer sig vid det och du inte får minskande avkastning över tiden.

Alla ingredienser är naturliga och säkra, den enda faran här är de höga halterna av zink, detta kan orsaka huvudvärk och illamående. Om du märker något av dessa symtom, sluta ta detta tillägg omedelbart. Bättre än, få dina läkares rekommendationer om hur mycket zink du ska ta innan du tar detta tillskott. Jag kunde inte hitta några rapporter om testogens biverkningar online så jag tror att du förmodligen är ganska säker.

[Bildbotten]

Var man kan köpa naturlig testosteronförstärkare Testogen online

Testogen-ingredienser är fantastiska, särskilt på tränings- och muskelbyggnadsmarknaderna. Detta piller har faktiskt högre nivåer av D-asparaginsyra än den andra produkten, så det kommer att fungera bra för att hjälpa dig i din träning. Så om du vill öka styrkan, öka, bränna fett, öka återhämtningstiden mellan träningen och öka energi på gymmet är det här ett utmärkt val.

Om du är intresserad av att köpa Testogen, här är priset på Testogen online:

Testogen produkten Bästa säljkurs Köp nu
30 dagar leverans
(1 flaska)
$59.95
$54.95
Köp nu
3 månader leverans
(2 flaskor + 1 gratis flaska)
$179.95
$119.95
Köp nu
5 månader leverans
(3 flaskor + 2 gratis flaskor + 1 gratis EBook)
$299.75
$179.95
Köp nu
Köp Testogen från den officiella webbplatsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^