Testogen-beoordelingen: hoe de testosteronniveaus te verhogen

Wanneer we testosteronboosters beoordelen, zijn de ingrediënten iets dat voor het eerst gezien moet worden. U moet overwegen dat sommige aspecten, zoals de ingrediënten, klinisch bewezen moeten worden door veel wetenschappelijke soorten onderzoek die de effectiviteit van de formule bewijzen bij het verhogen van het testosteronniveau. Ze moeten op het juiste doseringsniveau voorkomen om zowel effectief als veilig te zijn. Ze moeten ook niet giftig en natuurlijk zijn. Koop geen natuurlijke testosteronbooster voordat u deze Testogen-recensies leest: hoe u de testosteronniveaus kunt verhogen die zullen bespreken over de ingrediënten van Testogen, de dosering van Testogen en waar u de natuurlijke testosteronbooster Testogen online kunt kopen.

De ingrediënten van pillen om laag testosteron Testogen te verhogen

Op basis van die aspecten zijn hier de detailingrediënten van Testogen:

D-asparaginezuur (2352 mg)

Deze dosering is een zeer krachtig niveau van D-asparaginezuur. DAA is zeker het meest effectieve ingrediënt dat in een testosteronbooster moet bestaan. Dit hoge niveau van DAA in Testogen is in grotere hoeveelheden dan andere spieropbouwende producten. Ter informatie: DAA is nodig voor spiergroei en kan het lichaam helpen testosteron beter te gebruiken.

In een onderzoek wordt het experiment gedaan bij 23 mannen die het onvruchtbaarheidsprogramma volgen. De 3,2 g dosering van D-asparagine wordt gedurende 12 dagen elke dag aan hen gegeven, waarbij het bloedmonster voor en na elke behandeling wordt verzameld. Het resultaat is de significante toename van testosteron bij 20 mannen van 23 mannen, dit niveau daalde pas ongeveer 3 dagen na het einde van de behandeling.

In een ander onderzoek wordt een pil met 1,6 g D-asparaginezuur en 0,4 g L-asparaginezuur gegeven aan mannen tussen de 25 en 40 jaar. De deelnemer slikt de pillen elke dag gedurende 20 dagen na de lunch. 8 mannen vanaf 10 mannen krijgen de significante verhoging van het testosteronniveau.

Koop online natuurlijke testosteronbooster

Magnesium (200 mg)

Deze stof heeft de unieke functie die helpt om de hoeveelheid sekshormoonbindende globuline in het lichaam te verminderen. SHBG bindt zich aan en gebruikt meer dan 60% van het testosteron dat door het lichaam wordt aangemaakt. Dus hoe minder SHBG we hebben, hoe meer testosteron er beschikbaar is om te worden gebruikt voor spiergroei. Dus hoewel magnesium de aanmaak van testosteron niet direct in het lichaam verhoogt, zal het het lichaam helpen om meer testosteron te gebruiken dat je al hebt.

Brandnetelbladextract (40 mg)

Brandnetelbladextract heeft eigenlijk dezelfde functie als magnesium. Het bevat een stof die bekend staat als lignanen en die zich aan SHBG kan binden om het testosteron te verhogen. Dit extract maakt meer testosteron klaar voor gebruik door het lichaam.

Rode Ginseng (40 mg)

Van dit ingrediënt is bewezen dat het de testosteronspiegel verhoogt. Uit een onderzoek onder 66 jonge mannen blijkt dat er een sterke relatie bestaat tussen de consumptie van Panax-ginseng en een verhoogde vrije testosteronspiegel.

Fenegriek (40 mg)

Fenegriek kan zeker helpen bij het verhogen van het testosteronniveau. Bovendien lijkt het belangrijker te zijn om het testosteronniveau op peil te houden. Het zal dus beter werken als het wordt gecombineerd met het ingrediënt dat het testosteronniveau kan verhogen, zoals D-asparaginezuur. Fenegriek zal dan werken om het lichaam te helpen dit hogere testosteronniveau te behouden.

In één onderzoek onder 60 gezonde mannen met een leeftijd tussen 25 en 52 jaar slikten 600 mg fenegriekextract gedurende een periode van 6 weken. Aan het einde van de experimentperiode hebben alle deelnemers het testosteronniveau boven de gezonde limiet. De onderzoekers concluderen dus dat fenegriek kan helpen om een ​​gezond testosterongehalte op peil te houden. Fenegriek is bijzonder krachtig om de spiermassa te helpen verbeteren en te helpen bij het afvallen.

Zink (10 mg)

Het tweede belangrijke ingrediënt van testosteronbooster naast DAA is zink . Het is klinisch bewezen dat deze stof de testosteronspiegel verhoogt. 32 mannen krijgen gedurende 4 weken elke dag 30 mg zink. De serumtestosteronspiegel van deze groep is na 4 weken significant hoger dan de groep die het zinksupplement niet slikt.

Vitamine B6 (20 mg)

Er is eigenlijk geen sterk bewijs dat vitamine B de productie van testosteron kan verhogen. Er is echter bewijs dat een gebrek aan vitamine B het testosteronniveau kan verlagen. Dus als iemand een vitamine B-tekort heeft, zal deze behandeling in feite helpen. Als iemand voldoende vitamine B heeft, dan zal deze behandeling niets doen. Het kan geen kwaad om 20 mg vitamine B in te nemen. Dus daar kun je je prima in voelen.

Vitamine D3 (50 mcg)

Vitamine D is het krachtige ingrediënt samen met zink, D-asparaginezuur en magnesium. Er is een onderzoek uitgevoerd onder 200 mannen die gedurende 1 jaar dagelijks 3332 IU vitamine D krijgen. 163 van die mannen maakten het onderzoek af en er is een significante stijging van het vrije testosteronniveau. Verschillende onderzoeken tonen aan dat vitamine D echt belangrijk is bij spiergroei door testosteron in het lichaam te behouden en de omzetting van een deel van testosteron in oestrogeen te voorkomen, wat het normale proces is. Vitamine D helpt het lichaam dus om testosteron vast te houden in plaats van het direct aan te maken.

Dit is de reden waarom vitamine D3 erg goed werkt met andere ingrediënten zoals DAA of zink die het lichaam helpen om meer testosteron aan te maken. Vitamine D helpt het lichaam vervolgens het geproduceerde testosteron vast te houden. 50 mcg is de aanbevolen dagelijkse dosering. Vitamine D is een van de meest voorkomende vitaminetekorten bij mannen, die vaak de verlaging van een laag testosterongehalte veroorzaken.

Vitamine K1 (20 mcg)

Dit is het nieuwe ingrediënt in Testogen. Veel onderzoeken tonen aan dat vitamine K het lichaam helpt om vitamine D sneller op te nemen. Het is dus belangrijk om vitamine K op te nemen om de effecten van vitamine D te maximaliseren.

Borium (20 mg)

Borium is een krachtige testbooster en ik ben blij te zien dat dit in de nieuwe formule is opgenomen. In één onderzoek stegen de testosteronniveaus met 28% bij een groep mannen die een hele week lang 10 mg boor per dag slikten.

Koop online natuurlijke testosteronbooster

Bioperine (5 mg)

Het actieve ingrediënt in Bioperine is Piperine of zwarte peper-extract. Dit ingrediënt helpt het lichaam om alle andere ingrediënten beter op te nemen. Het verhoogt de biologische beschikbaarheid van andere ingrediënten in Testogen en verhoogt de effectiviteit van de formule aanzienlijk.

Deze Testogen-ingrediënten worden ondersteund door wetenschappelijke studies en ze komen voor in veilige en effectieve doseringen. Ze zijn op de markt gekomen met de nieuwe formule en hebben hun plaats ingenomen als een van de topproducten die momenteel op de markt zijn.

Hoe de testosteronniveaus te verhogen met Testogen

In wezen neem je vier tabletten per dag zo vaak als je wilt. Ik raad ten zeerste aan om elke testosteronbooster te fietsen met drie weken aan, een week vrij. Neem dan om de zes maanden een hele maand vrij. Hierdoor went uw lichaam er niet aan en krijgt u na verloop van tijd geen afnemend rendement.

Alle ingrediënten zijn natuurlijk en veilig, het enige gevaar hier is het hoge gehalte aan zink, dit kan hoofdpijn en misselijkheid veroorzaken. Als u een van deze symptomen opmerkt, stop dan onmiddellijk met het gebruik van dit supplement. Beter nog, vraag de aanbevelingen van uw arts over hoeveel zink u moet innemen voordat u dit supplement inneemt. Ik kon geen meldingen van bijwerkingen van Testogen online vinden, dus ik denk dat u waarschijnlijk redelijk veilig bent.

Waar natuurlijke testosteronbooster Testogen online kopen

De ingrediënten van Testogen zijn fantastisch, vooral op de fitness- en spieropbouwmarkten. Deze pil heeft eigenlijk hogere niveaus van D-asparaginezuur dan het andere product, dus het zal je uitstekend helpen bij je trainingen. Dus als je kracht wilt vergroten, opdoen, vet wilt verbranden, de hersteltijd tussen trainingen wilt verlengen en energie in de sportschool wilt stimuleren, dan is dit een geweldige keuze.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Testogen, is hier de prijs van Testogen online:

[Testogentabelprijs]

Koop Testogen van de officiële website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^