Testogen anmeldelser: hvordan øke testosteronnivået

Når vi går gjennom testosteronforsterkere, er ingrediensene noe som skal sees for første gang. Du bør vurdere noen aspekter som ingrediensene må være klinisk bevist av mange vitenskapelige typer forskning som beviser effektiviteten av formelen for å øke testosteronnivået. De må forekomme på riktig doseringsnivå for å være både effektive og trygge. De må også være giftfrie og naturlige. Ikke kjøp noen naturlig testosteronforsterker før du leser denne Testogen-gjennomgangene: hvordan du kan øke testosteronnivået som vil diskutere om Testogen-ingredienser, Testogen-dosering og hvor du kan kjøpe naturlig testosteronforsterker Testogen online.

Ingrediensene i piller for å øke testogen med lavt testosteron

Basert på disse aspektene, er her detaljbestanddelene i Testogen:

D-asparaginsyre (2352 mg)

Denne dosen er et veldig kraftig nivå av D-asparaginsyre. DAA er sikkert den mest effektive ingrediensen som må eksistere i en testosteronforsterker. Dette høye nivået av DAA i Testogen er i større mengde enn annet muskelbyggende produkt. For din informasjon er DAA nødvendig for muskelvekst og kan hjelpe kroppen til å bruke testosteron bedre.

I en studie ble eksperimentet gjort mot 23 menn etter infertilitetsprogrammet. Doseringen på 3,2 g D-asparagin gis til dem hver dag i 12 dager med blodprøven samles før og etter hver behandling. Resultatet er den signifikante økningen av testosteron hos 20 menn fra 23 menn, dette nivået gikk ikke ned før ca. 3 dager etter avsluttet behandling.

I en annen studie gis en pille som inneholder 1,6 g D-asparaginsyre og 0,4 g L-asparaginsyre til menn som har alderen 25 til 40 år. Deltakeren tar pillene hver dag i 20 dager etter lunsj. 8 menn fra 10 menn får den signifikante økningen i testosteronnivå.

Kjøp naturlig testosteron booster online

Magnesium (200 mg)

Dette stoffet har den unike funksjonen som hjelper til med å redusere mengden sexhormonbindende globulin i kroppen. SHBG binder seg til og bruker mer enn 60% av testosteron opprettet av kroppen. Så jo mindre SHBG vi har, jo mer testosteron er tilgjengelig for bruk for muskelvekst. Så selv om magnesium ikke øker dannelsen av testosteron direkte i kroppen, vil det hjelpe kroppen til å bruke mer testosteron du allerede har.

Nettle leaf extract (40 mg)

Nettle leaf extract gjør faktisk den samme funksjonen som magnesium. Den inneholder et stoff kjent som Lignans som kan binde seg til SHBG for å øke testosteron. Dette ekstraktet forbereder mer testosteron som skal brukes av kroppen.

Rød ginseng (40 mg)

Denne ingrediensen er bevist å øke testosteronnivået. I en studie på 66 unge menn er det bevis på det sterke forholdet mellom Panax ginsengforbruk og økt gratis testosteronnivå.

Bukkehornkløver (40 mg)

Bukkehornkløver kan sikkert hjelpe til med å øke testosteronnivået. Dessuten ser det ut til å være viktigere for å opprettholde testosteronnivået. Så det vil fungere bedre hvis det kombineres med ingrediensen som kan øke testosteronnivået som D-asparaginsyre. Bukkehornkløver vil da hjelpe kroppen å holde dette høyere testosteronnivået.

I en studie av 60 sunne menn som har en alder mellom 25 og 52 år, ta 600 mg fenegreekekstrakt i løpet av 6 uker. På slutten av eksperimentperioden har alle deltakerne testosteronnivået øverst i den sunne grensen. Så det konkluderes med forskerne at fenegreek kan bidra til å holde et sunt testosteronnivå. Fenugreek er spesielt kraftig for å forbedre mager muskelmasse og hjelpe med vekttap.

Sink (10 mg)

Den andre viktige ingrediensen i testosteronforsterkeren ved siden av DAA er sink . Dette stoffet er klinisk bevist å øke testosteronnivået. 32 menn får 30 mg sink hver dag i 4 uker. Serumtestosteronnivået i denne gruppen er signifikant høyere på slutten av 4 uker enn gruppen som ikke tar Zinktilskudd.

Vitamin B6 (20 mg)

Egentlig er det ingen sterke bevis for at vitamin B kan øke produksjonen av testosteron. Imidlertid er det bevis på at mangel på vitamin B kan senke testosteronnivået. Så hvis noen har vitamin B-mangel, vil denne behandlingen hjelpe. Hvis noen har tilstrekkelig vitamin B, vil denne behandlingen ikke gjøre noe. Det tar ingen skade å ta 20 mg vitamin B. Så du kan føle deg helt fin om det.

Vitamin D3 (50 mcg)

Vitamin D er den kraftige ingrediensen sammen med sink, D-asparaginsyre og magnesium. En studie er utført på 200 menn som får 3332 IE vitamin D daglig i 1 år. 163 av disse mennene avsluttet studien, og det er en betydelig økning i nivået av gratis testosteron. Flere studier viser at D-vitamin faktisk er viktig i muskelvekst ved å bevare testosteron i kroppen og forhindre endring av noe testosteron til østrogen, som er den normale prosessen. Så, vitamin D vil hjelpe kroppen til å holde testosteron i stedet for å produsere det direkte.

Dette er grunnen til at vitamin D3 fungerer veldig bra med andre ingredienser som DAA eller sink som hjelper kroppen til å skape mer testosteron. D-vitamin hjelper deretter kroppen til å beholde det produserte testosteronet. 50 mcg er den anbefalte daglige dosen. Vitamin D er en av de vanligste vitaminmangel hos menn som ofte forårsaker reduksjon av lavt testosteronnivå.

Vitamin K1 (20 mcg)

Dette er den nye ingrediensen i Testogen. Mange studier viser at vitamin K vil hjelpe kroppen til å absorbere vitamin D i høyere grad. Så det er viktig å ta med vitamin K for å maksimere effekten av vitamin D.

Bor (20 mg)

Bor er en kraftig testforsterker, og jeg er glad for å se at dette er inkludert i den nye formelen. I en studie steg testosteronnivået med 28% blant en gruppe menn som tok 10 mg bor per dag i en hel uke.

Kjøp naturlig testosteron booster online

Bioperin (5 mg)

Den aktive ingrediensen i Bioperine er Piperine eller sort pepper ekstrakt. Denne ingrediensen hjelper kroppen med å absorbere alle de andre ingrediensene mer vellykket. Det øker biotilgjengeligheten til andre ingredienser i Testogen og øker effektiviteten av formelen.

Disse Testogen-ingrediensene er støttet av vitenskapelige studier, og de forekommer i trygge og effektive doser. De har truffet markedet med den nye formelen og tatt sin plass som en av de beste produktene som for tiden er på markedet.

Hvordan øke testosteronnivået med Testogen

I hovedsak tar du fire tabletter om dagen så ofte du vil. Jeg anbefaler på det sterkeste å sykle testosteronforsterker med tre uker på, en uke fri. Så ta en hel måned fri hver sjette måned eller så. Dette er slik at kroppen din ikke blir vant til det, og at du ikke får avtagende avkastning over tid.

Alle ingrediensene er naturlige og trygge, den eneste faren her er de høye nivåene av sink, dette kan forårsake hodepine og kvalme. Hvis du merker noen av disse symptomene, må du slutte å ta dette tillegget umiddelbart. Enda bedre, få legenes anbefalinger om hvor mye sink du bør ta før du tar dette tilskuddet. Jeg kunne ikke finne noen rapporter om Testogen bivirkninger på nettet, så jeg tror du sannsynligvis er ganske trygg.

Hvor å kjøpe naturlig testosteron booster Testogen online

Testogen-ingredienser er fantastiske, spesielt på trenings- og muskelbyggingsmarkedene. Denne pillen har faktisk høyere nivåer av D-asparaginsyre enn det andre produktet, så det vil fungere bra for å hjelpe deg i treningsøktene dine. Så hvis du ønsker å øke styrke, øke mengden, forbrenne fett, øke restitusjonstiden mellom treningsøktene og øke energien på treningsstudioet, er dette et godt valg.

Hvis du er interessert i å kjøpe Testogen, er prisen på Testogen online:

Testogen produkt Best tilbudsprisen Kjøp nå
30 dager forsyning
(1 flaske)
$59.95
$54.95
Kjøp nå
3 måneder forsyning
(2 flasker + 1 gratis flaske)
$179.95
$119.95
Kjøp nå
5 måneder forsyning
(3 flasker + 2 gratis flasker + 1 gratis EBook)
$299.75
$179.95
Kjøp nå
Kjøp Testogen fra det offisielle nettstedet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^