Testogen anmeldelser: hvordan man øger testosteronniveauerne

Når vi gennemgår testosteron boostere, er ingredienserne noget, der skal ses for første gang. Du bør overveje nogle aspekter, såsom ingredienserne skal dokumenteres klinisk af mange videnskabelige typer forskning, der viser effektiviteten af ​​formlen til at øge testosteronniveauet. De skal forekomme på det rette dosisniveau for at være både effektive og sikre. De skal også være giftfri og naturlige. Køb ikke nogen naturlig testosteron booster, før du læser denne Testogen anmeldelser: hvordan man øger testosteronniveauer, der vil diskutere om Testogen ingredienser, Testogen dosering og Hvor kan man købe naturlig testosteron booster Testogen online.

Ingredienserne i piller for at øge testogen med lavt testosteron

Baseret på disse aspekter er her detaljerede ingredienser i Testogen:

D-asparaginsyre (2352 mg)

Denne dosis er et meget kraftigt niveau af D-asparaginsyre. DAA er helt sikkert den mest effektive ingrediens, der skal eksistere i en testosteronbooster. Dette høje niveau af DAA i Testogen er i større mængde end andet muskelopbyggende produkt. For din information er DAA nødvendig for muskelvækst og kan hjælpe kroppen med at bruge testosteron bedre.

I en undersøgelse udføres eksperimentet med 23 mænd efter infertilitetsprogrammet. Doseringen på 3,2 g D-asparagin gives dem hver dag i 12 dage med blodprøven opsamlet før og efter hver behandling. Resultatet er den signifikante stigning i testosteron hos 20 mænd fra 23 mænd, dette niveau faldt først ca. 3 dage efter afslutningen af ​​behandlingen.

I en anden undersøgelse gives en pille, der indeholder 1,6 g D-asparaginsyre og 0,4 g L-asparaginsyre til mænd, der har en alder mellem 25 og 40 år. Deltageren tager pillerne hver dag i 20 dage efter frokosten. 8 mænd fra 10 mænd får den markante stigning i testosteronniveauet.

Køb naturlig testosteron booster online

Magnesium (200 mg)

Dette stof har den unikke funktion, der hjælper med at mindske mængden af ​​sexhormonbindende globulin i kroppen. SHBG binder til og bruger mere end 60% af testosteron skabt af kroppen. Så jo mindre SHBG vi har, jo mere testosteron er der til brug til muskelvækst. Så selvom magnesium ikke øger skabelsen af ​​testosteron direkte i kroppen, vil det hjælpe kroppen med at bruge mere testosteron, du allerede har.

Nettle leaf ekstrakt (40 mg)

Nettle leaf extract udfører faktisk den samme funktion som magnesium. Den indeholder et stof kendt som Lignans, som kan binde til SHBG for at øge testosteron. Dette ekstrakt forbereder mere testosteron, der skal bruges af kroppen.

Rød ginseng (40 mg)

Denne ingrediens er bevist at øge testosteronniveauet. I en undersøgelse af 66 unge mænd er der bevis for den stærke sammenhæng mellem Panax ginsengforbrug og øget frit testosteronniveau.

Bukkehorn (40 mg)

Bukkehorn kan helt sikkert hjælpe med at hæve testosteronniveauet. Desuden ser det ud til at være mere vigtigt at hjælpe med at opretholde testosteronniveauet. Så det fungerer bedre, hvis det kombineres med den ingrediens, der kan hæve testosteronniveauet, såsom D-asparaginsyre. Bukkehorn vil derefter arbejde for at hjælpe kroppen med at holde dette højere testosteronniveau.

I en undersøgelse af 60 raske mænd, der har en alder mellem 25 og 52, skal du tage 600 mg bukkehornekstrakt i løbet af 6 ugers periode. I slutningen af ​​eksperimentperioden har alle deltagere testosteronniveauet øverst i den sunde grænse. Så det konkluderes af forskerne, at bukkehorn kan hjælpe med at holde et sundt testosteronniveau. Bukkehorn er særlig kraftfuld til at forbedre magert muskelmasse og hjælpe med vægttab.

Zink (10 mg)

Den anden vigtige ingrediens i testosteronforstærker ved siden af ​​DAA er zink . Dette stof er klinisk bevist at øge testosteronniveauet. 32 mænd får 30 mg zink hver dag i 4 uger. Serumtestosteronniveauet for denne gruppe er signifikant højere i slutningen af ​​4 uger end den gruppe, der ikke tager zinktilskuddet.

Vitamin B6 (20 mg)

Der er faktisk ikke noget stærkt bevis for, at vitamin B kan øge produktionen af ​​testosteron. Der er dog bevis for, at mangel på B-vitamin kan sænke testosteronniveauet. Så dybest set, hvis nogen har en vitamin B-mangel, vil denne behandling hjælpe. Hvis nogen har det tilstrækkelige vitamin B, vil denne behandling ikke gøre noget. Der er ingen skade ved at tage 20 mg vitamin B. Så det kan du føle dig helt fint med.

D3-vitamin (50 mcg)

D-vitamin er den stærke ingrediens sammen med zink, D-asparaginsyre og magnesium. Der udføres en undersøgelse på 200 mænd, der får 3332 IE D-vitamin dagligt i 1 år. 163 af disse mænd afsluttede undersøgelsen, og der er en signifikant stigning i det frie testosteronniveau. Flere undersøgelser viser, at D-vitamin faktisk er vigtigt i muskelvækst ved at bevare testosteron i kroppen og forhindre ændring af noget testosteron til østrogen, hvilket er den normale proces. Så D-vitamin hjælper kroppen med at holde testosteron i stedet for direkte at producere det.

Dette er grunden til, at D3-vitamin fungerer meget godt sammen med andre ingredienser som DAA eller zink, som hjælper kroppen med at skabe mere testosteron. D-vitamin hjælper derefter kroppen med at opretholde det producerede testosteron. 50 mcg er den anbefalede daglige dosis. D-vitamin er en af ​​de mest almindelige vitaminmangel hos mænd, som ofte forårsager et fald i det lave testosteronniveau.

K1-vitamin (20 mcg)

Dette er den nye ingrediens i Testogen. Mange undersøgelser viser, at K-vitamin hjælper kroppen med at absorbere D-vitamin i højere grad. Så det er vigtigt at inkludere K-vitamin for at maksimere virkningen af ​​D-vitamin.

Bor (20 mg)

Bor er en potent testbooster, og jeg er glad for at se, at dette er inkluderet i den nye formel. I en undersøgelse steg testosteronniveauerne med 28% blandt en gruppe mænd, der tog 10 mg bor om dagen i en hel uge.

Køb naturlig testosteron booster online

Bioperin (5 mg)

Den aktive ingrediens i Bioperine er Piperine eller sort peberekstrakt. Denne ingrediens hjælper kroppen med at absorbere alle de andre ingredienser mere vellykket. Det øger biotilgængeligheden af ​​andre ingredienser indeholdt i Testogen og øger effektiviteten af ​​formlen kraftigt.

Disse Testogen-ingredienser understøttes af videnskabelige undersøgelser, og de forekommer i sikre og effektive doser. De har ramt markedet med den nye formel og indtaget deres plads som et af de bedste produkter, der aktuelt er på markedet.

Sådan øges testosteronniveauet med Testogen

I det væsentlige tager du fire tabletter om dagen så ofte du vil. Jeg anbefaler stærkt at cykle enhver testosteronbooster med tre uger på, en uges fri. Så tag en hel måned fri hvert halve år. Dette er, så din krop ikke vænner sig til det, og du ikke får faldende afkast over tid.

Alle ingredienser er naturlige og sikre, den eneste fare her er de høje niveauer af zink, dette kan forårsage hovedpine og kvalme. Hvis du bemærker et af disse symptomer, skal du straks stoppe med at tage dette tillæg. Bedre endnu, få din læge anbefalinger om, hvor meget zink du skal tage, før du tager dette tillæg. Jeg kunne ikke finde nogen rapporter om Testogen-bivirkninger online, så jeg tror, ​​du sandsynligvis er ret sikker.

[Billedbot]

Hvor kan man købe naturlig testosteronbooster Testogen online

Testogen-ingredienser er fantastiske, især på fitness- og muskelopbygningsmarkederne. Denne pille har faktisk højere niveauer af D-asparaginsyre end det andet produkt, så det vil fungere godt for at hjælpe dig i din træning. Så hvis du ønsker at øge styrken, styrke op, forbrænde fedt, øge restitutionstiden mellem træning og øge energi i gymnastiksalen, så er dette et godt valg.

Hvis du er interesseret i at købe Testogen, her er prisen på Testogen online:

[Testogentablepris]

Køb Testogen fra den officielle hjemmeside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^