Testogeeniarvostelut: kuinka lisätä testosteronitasoja

Kun tarkastelemme kaikkia testosteronivahvistimia, ainesosat ovat jotain, joka pitäisi nähdä ensimmäistä kertaa. Sinun tulisi harkita joitain näkökohtia, kuten ainesosien on oltava kliinisesti todistettuja monilla tieteellisillä tutkimuksilla, jotka osoittavat kaavan tehokkuuden testosteronitason nostamisessa. Niiden on tapahduttava oikealla annostustasolla ollakseen sekä tehokasta että turvallista. Niiden on myös oltava myrkyttömiä ja luonnollisia. Älä osta mitään luonnollista testosteronivahvistinta, ennen kuin luet tämän Testogen-arvostelut: kuinka lisätä testosteronitasoja, joissa keskustellaan Testogen-ainesosista, Testogen-annoksesta ja Mistä ostaa luonnollista Testosteron Booster Testogen -tablettia verkossa.

Ainesosat pillereitä lisätä alhainen testosteroni Testogen

Näiden näkökohtien perusteella tässä on yksityiskohtaiset ainesosat Testogen:

D-asparagiinihappo (2352 mg)

Tämä annos on erittäin voimakas D-asparagiinihapon määrä. DAA on varmasti tehokkain ainesosa, jonka on oltava testosteronivahvistimessa. Tätä korkeaa DAA-tasoa Testogenissa on enemmän kuin muita lihasten rakennustuotteita. Tietosi vuoksi DAA: ta tarvitaan lihasten kasvuun ja se voi auttaa kehoa käyttämään testosteronia paremmin.

Tutkimuksessa koe tehdään 23 miehelle lapsettomuusohjelman mukaisesti. Heille annetaan 3,2 g D-asparagiiniannosta joka päivä 12 päivän ajan, ja verinäyte kerätään ennen jokaista käsittelyä ja sen jälkeen. Tuloksena on testosteronin merkittävä nousu 20 miehellä 23 miehestä, tämä taso laski vasta noin 3 päivää hoidon päättymisen jälkeen.

Toisessa tutkimuksessa pillereitä, jotka sisältävät 1,6 g D-asparagiinihappoa ja 0,4 g L-asparagiinihappoa, annetaan miehille, joiden ikä on 25–40 vuotta. Osallistuja ottaa pillereitä joka päivä 20 päivän ajan lounaan jälkeen. 8 miestä 10 miehestä saa merkittävän testosteronitason nousun.

Osta luonnollista testosteronivahvistinta verkossa

Magnesium (200mg)

Tällä aineella on ainutlaatuinen tehtävä, joka auttaa vähentämään sukupuolihormoneja sitovan globuliinin määrää kehossa. SHBG sitoutuu ja käyttää yli 60% kehon luomasta testosteronista. Joten mitä vähemmän SHBG: tä meillä on, sitä enemmän testosteronia on käytettävissä lihasten kasvuun. Joten vaikka magnesium ei lisää testosteronin muodostumista suoraan kehoon, se auttaa kehoa käyttämään enemmän testosteronia, joka sinulla jo on.

Nokkonen lehtiuute (40 mg)

Nokkonen lehtiuutteella on samanlainen tehtävä kuin magnesiumilla. Se sisältää ainetta, joka tunnetaan nimellä Lignans, joka voi sitoutua SHBG: hen testosteronin lisäämiseksi. Tämä uute valmistaa enemmän testosteronia käytettäväksi kehossa.

Punainen ginseng (40 mg)

Tämän ainesosan on osoitettu lisäävän testosteronitasoa. 66 nuorella miehellä tehdyssä tutkimuksessa on todisteita Panax-ginsengin kulutuksen ja vapaan testosteronipitoisuuden välisestä vahvasta suhteesta.

Sarviapila (40 mg)

Sarviapila voi varmasti auttaa nostamaan testosteronitasoa. Lisäksi se näyttää olevan tärkeämpi auttamaan ylläpitämään testosteronitasoa. Joten se toimii paremmin, jos se yhdistetään ainesosaan, joka voi nostaa testosteronitasoa, kuten D-asparagiinihappo. Fenugreek auttaa sitten kehoa pitämään tämän korkeamman testosteronitason.

Yhdessä tutkimuksessa, jossa osallistui 60 tervettä miestä, joiden ikä oli 25–52, ota 600 mg fenugreek -uutetta 6 viikon jakson aikana. Kokeilujakson lopussa kaikilla osallistujilla testosteronitaso on terveellisen rajan yläosassa. Joten tutkijat päättelevät, että Fenugreek voi auttaa pitämään terveellisen testosteronitason. Sarviapila on erityisen voimakas parantamaan lihasmassaa ja laihtumista.

Sinkki (10 mg)

Toinen tärkeä testosteronin tehosteaine DAA: n vieressä on sinkki . Tämän aineen on kliinisesti todistettu lisäävän testosteronitasoa. 32 miehelle annetaan 30 mg sinkkiä päivittäin 4 viikon ajan. Tämän ryhmän seerumin testosteronitaso on huomattavasti korkeampi 4 viikon lopussa kuin ryhmä, joka ei ota sinkkilisää.

[Imidemiddle]

B6-vitamiini (20 mg)

Itse asiassa ei ole vahvaa näyttöä siitä, että B-vitamiini voi lisätä testosteronin tuotantoa. On kuitenkin todisteita siitä, että B-vitamiinin puute voi alentaa testosteronitasoa. Joten pohjimmiltaan, jos jollakin on B-vitamiinin puutos, tämä hoito auttaa. Jos jollakin on riittävä B-vitamiini, tämä hoito ei tee mitään. Ei ole haittaa ottaa 20 mg B-vitamiinia. Joten voit tuntea itsesi täysin hieno.

D3-vitamiini (50 mcg)

D-vitamiini on voimakas ainesosa sekä sinkki, D-asparagiinihappo ja magnesium. 200 miehelle tehdään tutkimus, jolle annetaan 3332 IU D-vitamiinia päivittäin yhden vuoden ajan. 163 näistä miehistä lopetti tutkimuksen ja vapaan testosteronitason kasvu on merkittävää. Useat tutkimukset osoittavat, että D-vitamiini on todella tärkeä lihasten kasvussa säilyttämällä testosteroni kehossa ja estämällä joidenkin testosteronin muuttuminen estrogeeniksi, mikä on normaali prosessi. Joten, D-vitamiini auttaa kehoa pitämään testosteronia pikemminkin kuin tuottamaan sitä suoraan.

Tästä syystä D3-vitamiini toimii erittäin hyvin muiden ainesosien, kuten DAA: n tai sinkin, kanssa, jotka auttavat kehoa luomaan enemmän testosteronia. D-vitamiini auttaa kehoa pitämään tuotetun testosteronin. 50 mcg on suositeltu päivittäinen annos. D-vitamiini on yksi miesten tavallisimmista vitamiinipuutoksista, mikä usein aiheuttaa alhaisen testosteronitason laskua.

K1-vitamiini (20 mcg)

Tämä on Testogenin uusi ainesosa. Monet tutkimukset osoittavat, että K-vitamiini auttaa kehoa imemään D-vitamiinia nopeammin. Joten on tärkeää sisällyttää K-vitamiini D-vitamiinin vaikutusten maksimoimiseksi.

Boori (20 mg)

Boori on tehokas testivahvistin, ja olen iloinen siitä, että tämä on sisällytetty uuteen kaavaan. Eräässä tutkimuksessa testosteronitaso nousi 28% miehillä, jotka ottivat 10 mg booria päivässä koko viikon ajan.

Osta luonnollista testosteronivahvistinta verkossa

Bioperiini (5 mg)

Bioperiinin vaikuttava aine on piperiini tai mustapippuriuute. Tämä ainesosa auttaa kehoa imemään kaikki muut ainesosat paremmin. Se parantaa muiden Testogen-valmisteen sisältämien ainesosien hyötyosuutta ja lisää huomattavasti kaavan tehokkuutta.

Nämä testogeeniainesosat tukevat tieteellisiä tutkimuksia, ja ne esiintyvät turvallisina ja tehokkaina annoksina. He ovat nousseet markkinoille uudella kaavalla ja ottaneet paikkansa yhtenä markkinoiden parhaista tuotteista.

Kuinka lisätä testosteronitasoja Testogenilla

Pohjimmiltaan otat neljä tablettia päivässä niin usein kuin haluat. Suosittelen, että pyöräilet minkä tahansa testosteronivahvistimen kolmella viikolla, yksi viikko vapaalla. Ota sitten koko kuukausi noin puolen vuoden välein. Tämä on niin, että kehosi ei totu siihen ja et vähene tuottoa ajan myötä.

Kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja turvallisia, ainoa vaara on korkea sinkkipitoisuus, mikä voi aiheuttaa päänsärkyä ja pahoinvointia. Jos huomaat jompaa kumpaa näistä oireista, lopeta tämän lisäyksen käyttö välittömästi. Parempi vielä, hanki lääkärisi suositukset siitä, kuinka paljon sinkkiä sinun pitäisi ottaa ennen tämän lisäyksen ottamista. En löytänyt yhtään raporttia Testogen-haittavaikutuksista verkossa, joten luulen, että olet todennäköisesti melko turvallinen.

[Kuvan alaosa]

Mistä ostaa luonnollista testosteronivahvistinta Testogen verkossa

Testogeeniainesosat ovat upeita, etenkin kunto- ja lihastenrakennusmarkkinoilla. Tällä pillerillä on todellakin korkeampi D-asparagiinihapon taso kuin toisella tuotteella, joten se toimii hyvin auttamaan sinua harjoittelussa. Joten jos haluat lisätä voimaa, irtotavaraa, polttaa rasvaa, lisätä palautumisaikaa harjoittelun välillä ja lisätä energiaa kuntosalilla, tämä on loistava valinta.

Jos olet kiinnostunut ostamaan Testogen, tässä on Testogen hinta verkossa:

[Testogentablehinta]

Osta Testogen virallisilta verkkosivuilta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^