Revizuiri ale testogenului: cum să crești nivelul de testosteron

Când examinăm orice stimulent de testosteron, ingredientele sunt ceva ce ar trebui să fie văzut pentru prima dată. Ar trebui să luați în considerare unele aspecte, cum ar fi ingredientele, trebuie să fie dovedite clinic de multe tipuri științifice de cercetare care dovedesc eficacitatea formulei în creșterea nivelului de testosteron. Acestea trebuie să apară la un nivel adecvat de dozare pentru a fi eficiente și sigure. De asemenea, acestea trebuie să fie netoxice și naturale. Nu cumpărați niciun stimulator natural de testosteron înainte de a citi aceste recenzii Testogen: cum să creșteți nivelurile de testosteron, care vor discuta despre ingredientele testogenului, dozajul testogenului și Unde să cumpărați testosteronul natural Testogen online.

Ingredientele pastilelor pentru a crește testosteronul scăzut Testogen

Pe baza acestor aspecte, iată ingredientele detaliate ale Testogen:

Acid D-aspartic (2352 mg)

Această doză este un nivel foarte puternic de acid D-aspartic. DAA este cu siguranță cel mai eficient ingredient care trebuie să existe într-un rapel de testosteron. Acest nivel ridicat de DAA în Testogen este în cantitate mai mare decât alte produse de construcție musculară. Pentru informații, DAA este necesar pentru creșterea musculară și poate ajuta corpul să utilizeze mai bine testosteronul.

Într-un studiu, experimentul se face la 23 de bărbați care urmează programul de infertilitate. Doza de 3,2 g de D-aspartic li se administrează în fiecare zi timp de 12 zile, iar proba de sânge este colectată înainte și după fiecare tratament. Rezultatul este creșterea semnificativă a testosteronului la 20 de bărbați din 23 de bărbați, acest nivel nu a scăzut decât la aproximativ 3 zile după terminarea tratamentului.

Într-un alt studiu, o pastilă care conține 1,6 g de acid D-aspartic și 0,4 g de acid L-aspartic este administrată bărbaților cu vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani. Participantul ia pastilele în fiecare zi timp de 20 de zile după prânz. 8 bărbați din 10 bărbați au o creștere semnificativă a nivelului de testosteron.

Cumpărați online rapel de testosteron natural

Magneziu (200 mg)

Această substanță are funcția unică care ajută la scăderea cantității de globulină de legare a hormonilor sexuali din organism. SHBG se leagă și utilizează mai mult de 60% din testosteronul creat de organism. Deci, cu cât avem mai puțină SHBG, cu atât mai mult testosteron este disponibil pentru a fi utilizat pentru creșterea musculară. Deci, deși magneziul nu crește crearea testosteronului direct în organism, îl va ajuta pe corp să utilizeze mai mult testosteron pe care îl aveți deja.

Extract din frunze de urzică (40 mg)

Extractul de frunze de urzică îndeplinește de fapt funcția similară cu magneziul. Conține o substanță cunoscută sub numele de Lignans care se poate lega de SHBG pentru a crește testosteronul. Acest extract pregătește mai mult testosteron pentru a fi utilizat de organism.

Ginseng roșu (40 mg)

S-a dovedit că acest ingredient crește nivelul de testosteron. Într-un studiu pe 66 de bărbați tineri, există dovezi ale relației puternice dintre consumul de ginseng Panax și nivelul crescut de testosteron liber.

Schinduf (40 mg)

Schinduful poate ajuta cu siguranță la creșterea nivelului de testosteron. În plus, pare a fi mai important în menținerea nivelului de testosteron. Deci, va funcționa mai bine dacă este combinat cu ingredientul care poate crește nivelul de testosteron, cum ar fi acidul D-aspartic. Schinduful va acționa pentru a ajuta corpul să mențină acest nivel mai ridicat de testosteron.

Într-un studiu pe 60 de bărbați sănătoși, cu vârsta cuprinsă între 25 și 52 de ani, luați 600 mg de extract de schinduf pe parcursul perioadei de 6 săptămâni. La sfârșitul perioadei experimentului, toți participanții au nivelul de testosteron în limita superioară a sănătății. Astfel, cercetătorii au concluzionat că schinduful poate ajuta la menținerea unui nivel sănătos de testosteron. Schinduful este deosebit de puternic pentru a ajuta la îmbunătățirea masei musculare slabe și pentru a ajuta la pierderea în greutate.

Zinc (10 mg)

Al doilea ingredient important al testosteronului de lângă DAA este zincul . Această substanță este dovedită clinic că crește nivelul de testosteron. 32 de bărbați primesc câte 30 mg de zinc în fiecare zi timp de 4 săptămâni. Nivelul seric de testosteron al acestui grup este semnificativ mai mare la sfârșitul celor 4 săptămâni decât grupul care nu ia suplimentul de Zinc.

Vitamina B6 (20 mg)

De fapt, nu există dovezi puternice că vitamina B poate crește producția de testosteron. Cu toate acestea, există dovezi că lipsa vitaminei B poate reduce nivelul de testosteron. Deci, practic, dacă cineva are un deficit de vitamina B, acest tratament vă va ajuta. Dacă cineva are vitamina B adecvată, atunci acest tratament nu va face nimic. Nu este nici un rău dacă luați 20 mg de vitamina B. Deci, vă puteți simți complet bine în acest sens.

Vitamina D3 (50 mcg)

Vitamina D este ingredientul puternic alături de zinc, acid D-aspartic și magneziu. Un studiu este efectuat pe 200 de bărbați, cărora li se administrează zilnic 3332 UI de vitamina D timp de 1 an. 163 dintre acești bărbați au terminat studiul și există o creștere semnificativă a nivelului de testosteron liber. Mai multe studii arată că vitamina D este de fapt importantă în creșterea musculară prin conservarea testosteronului în organism și prevenirea schimbării unor testosteron în estrogen, care este procesul normal. Deci, vitamina D va ajuta organismul să păstreze testosteronul mai degrabă decât să îl producă direct.

Acesta este motivul pentru care vitamina D3 funcționează foarte bine cu alte ingrediente, cum ar fi DAA sau Zinc, care ajută organismul să creeze mai mult testosteron. Vitamina D ajută corpul să păstreze testosteronul produs. 50 mcg este doza zilnică recomandată. Vitamina D este una dintre cele mai obișnuite deficiențe de vitamine la bărbați, care deseori determină scăderea nivelului scăzut de testosteron.

Vitamina K1 (20 mcg)

Acesta este noul ingredient din Testogen. Multe studii arată că vitamina K va ajuta organismul să absoarbă vitamina D cu o rată mai mare. Deci, este important să includeți vitamina K pentru a maximiza impactul vitaminei D.

Bor (20 mg)

Borul este un stimulent de testare puternic și mă bucur să văd că acest lucru a fost inclus în noua formulă. Într-un studiu, nivelurile de testosteron au crescut cu 28% în rândul unui grup de bărbați care au luat 10 mg de bor pe zi timp de o săptămână întreagă.

Cumpărați online rapel de testosteron natural

Bioperină (5 mg)

Ingredientul activ din Bioperine este piperina sau extractul de piper negru. Acest ingredient ajută organismul să absoarbă toate celelalte ingrediente cu mai mult succes. Crește biodisponibilitatea altor ingrediente conținute în Testogen și crește foarte mult eficacitatea formulei.

Aceste ingrediente Testogen sunt susținute de studii științifice și apar în doze sigure și eficiente. Au ajuns pe piață cu noua formulă și și-au luat locul ca unul dintre produsele de top de pe piață.

Cum să crești nivelul de testosteron cu Testogen

În esență, luați patru comprimate pe zi cât de des doriți. Recomand cu tărie ciclismul pentru orice rapel de testosteron cu trei săptămâni pornite, o săptămână liberă. Apoi, luați o lună întreagă la fiecare șase luni sau cam așa ceva. Asta pentru ca corpul tău să nu se obișnuiască cu el și să nu obții rentabilități în timp.

Toate ingredientele sunt naturale și sigure, singurul pericol aici este nivelul ridicat de zinc, care poate provoca dureri de cap și greață. Dacă observați oricare dintre aceste simptome, vă rugăm să nu mai luați acest supliment imediat. Mai bine, primiți recomandările medicului dumneavoastră despre cantitatea de zinc pe care ar trebui să o luați înainte de a lua acest supliment. Nu am putut găsi rapoarte despre efectele secundare Testogen online, așa că cred că probabil sunteți destul de sigur.

De unde să cumpărați testogen natural Testogen online

Ingredientele testogene sunt fantastice, mai ales pe piețele de fitness și de construcție musculară. Această pastilă are de fapt niveluri mai ridicate de acid D-aspartic decât celălalt produs, deci va funcționa excelent pentru a vă ajuta în antrenamente. Așadar, dacă doriți să măriți puterea, să faceți volum mare, să ardeți grăsimi, să măriți timpul de recuperare între antrenamente și să măriți energia la sala de sport, atunci aceasta este o alegere excelentă.

Dacă sunteți interesat să cumpărați Testogen, iată prețul Testogen online:

[Preț testogentabil]

Cumpărați Testogen de pe site-ul oficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^