Revisions dels testògens: com augmentar els nivells de testosterona

Quan revisem els reforçadors de testosterona, els ingredients s’han de veure per primera vegada. Heu de tenir en compte alguns aspectes, com ara que els ingredients han de ser demostrats clínicament per molts tipus de recerca científica que demostrin l’eficàcia de la fórmula per augmentar el nivell de testosterona. Han de produir-se al nivell de dosificació adequat per ser efectius i segurs. També han de ser no tòxics i naturals. No compreu cap reforç de testosterona natural abans de llegir aquestes ressenyes de Testogen: com augmentar els nivells de testosterona que tractaran sobre els ingredients de Testogen, la dosi de Testogen i On comprar testoster de reforç natural Testogen en línia.

Els ingredients de les pastilles per augmentar la baixa testosterona de testogen

Basat en aquests aspectes, aquí teniu els ingredients detallats de Testogen:

Àcid D-aspàrtic (2352 mg)

Aquesta dosi és un nivell molt potent d’àcid D-aspàrtic. El DAA és segurament l’ingredient més eficaç que ha d’existir en un reforç de testosterona. Aquest alt nivell de DAA a Testogen és en quantitat més gran que altres productes de construcció muscular. Per a la vostra informació, el DAA és necessari per al creixement muscular i pot ajudar el cos a utilitzar millor la testosterona.

En un estudi, l’experiment es fa a 23 homes que segueixen el programa d’infertilitat. La dosi de 3,2 g de D-aspartic se’ls administra cada dia durant 12 dies amb la recollida de la mostra de sang abans i després de cada tractament. El resultat és l’augment significatiu de testosterona en 20 homes de 23 homes, aquest nivell no va disminuir fins aproximadament 3 dies després del final del tractament.

En un altre estudi, s’administra una píndola que conté 1,6 g d’àcid D-aspàrtic i 0,4 g d’àcid L-aspàrtic als homes amb edats compreses entre els 25 i els 40 anys. El participant pren les pastilles cada dia durant 20 dies després de dinar. Vuit homes de deu homes augmenten significativament el nivell de testosterona.

Comprar reforç de testosterona natural en línia

Magnesi (200 mg)

Aquesta substància té la funció única que ajuda a disminuir la quantitat de globulina que uneix l’hormona sexual al cos. El SHBG s’uneix i utilitza més del 60% de la testosterona creada pel cos. Per tant, com menys SHBG tinguem, més testosterona està disponible per utilitzar-se per al creixement muscular. Per tant, tot i que el magnesi no augmenta la creació de testosterona directament al cos, ajudarà el cos a utilitzar més testosterona que ja teniu.

Extracte de fulla d’ortiga (40 mg)

L’extracte de fulla d’ortiga realment fa la funció similar al magnesi. Conté una substància coneguda com Lignans que es pot unir a SHBG per augmentar la testosterona. Aquest extracte prepara més testosterona per ser utilitzada pel cos.

Ginseng vermell (40 mg)

Es demostra que aquest ingredient augmenta el nivell de testosterona. En un estudi sobre 66 homes joves, hi ha proves de la forta relació entre el consum de ginseng de Panax i l’augment del nivell de testosterona lliure.

Fenigrec (40 mg)

El fenigrec segurament pot ajudar a augmentar el nivell de testosterona. A més, sembla ser més important per ajudar a mantenir el nivell de testosterona. Per tant, funcionarà millor si es combina amb l’ingredient que pot augmentar el nivell de testosterona, com l’àcid D-aspàrtic. El fenigrec treballarà per ajudar el cos a mantenir aquest nivell més alt de testosterona.

En un estudi de 60 homes sans amb edats compreses entre els 25 i els 52 anys, pren 600mg d’extracte de fenigrec durant el període de 6 setmanes. Al final del període de l’experiment, tots els participants tenen el nivell de testosterona a la part superior del límit saludable. Així doncs, els investigadors conclouen que el fenugreek pot ajudar a mantenir un nivell de testosterona saludable. El fenigrec és particularment potent per ajudar a millorar la massa muscular magra i ajudar a perdre pes.

Zinc (10 mg)

El segon ingredient important del reforç de testosterona al costat de DAA és el zinc . Aquesta substància ha demostrat clínicament que augmenta el nivell de testosterona. 32 mascles reben 30 mg de zinc cada dia durant 4 setmanes. El nivell de testosterona sèrica d’aquest grup és significativament superior al final de 4 setmanes que el grup que no pren el suplement de zinc.

Vitamina B6 (20 mg)

En realitat, no hi ha proves sòlides que la vitamina B pugui augmentar la producció de testosterona. No obstant això, hi ha proves que la manca de vitamina B pot reduir el nivell de testosterona. Per tant, bàsicament, si algú té una deficiència de vitamina B, aquest tractament us ajudarà. Si algú té la vitamina B adequada, aquest tractament no farà res. No pren cap mal en prendre 20 mg de vitamina B. Per tant, us podeu sentir completament bé.

Vitamina D3 (50 mcg)

La vitamina D és l’ingredient poderós juntament amb el zinc, l’àcid D-aspàrtic i el magnesi. Es realitza un estudi a 200 homes a qui se li administren 3332 UI de vitamina D diàriament durant 1 any. 163 d’aquests homes van acabar l’estudi i hi ha un augment significatiu del nivell de testosterona lliure. Diversos estudis demostren que la vitamina D és realment important en el creixement muscular, ja que preserva la testosterona al cos i impedeix el canvi d’alguna testosterona en estrògens, que és el procés normal. Per tant, la vitamina D ajudarà el cos a mantenir la testosterona en lloc de produir-la directament.

Aquesta és la raó per la qual la vitamina D3 funciona molt bé amb altres ingredients com el DAA o el zinc que ajuden el cos a crear més testosterona. A continuació, la vitamina D ajuda al cos a mantenir aquesta testosterona. 50 mcg és la dosi diària recomanada. La vitamina D és una de les deficiències vitamíniques més habituals en homes que sovint causa la disminució del nivell baix de testosterona.

Vitamina K1 (20 mcg)

Aquest és el nou ingredient de Testogen. Molts estudis demostren que la vitamina K ajudarà el cos a absorbir la vitamina D a un ritme més elevat. Per tant, és important incloure la vitamina K per maximitzar els impactes de la vitamina D.

Bor (20 mg)

El bor és un potent reforç de proves i em complau veure que s’ha inclòs a la nova fórmula. En un estudi, els nivells de testosterona van augmentar un 28% entre un grup d’homes que van prendre 10 mg de bor al dia durant tota una setmana.

Comprar reforç de testosterona natural en línia

Bioperina (5 mg)

L’ingredient actiu de Bioperine és l’extracte de piperina o pebre negre. Aquest ingredient ajuda el cos a absorbir tots els altres ingredients amb més èxit. Augmenta la biodisponibilitat d’altres ingredients continguts en Testogen i augmenta considerablement l’eficàcia de la fórmula.

Aquests ingredients del testogen estan avalats per estudis científics i es produeixen en dosis segures i efectives. Han arribat al mercat amb la nova fórmula i han ocupat el seu lloc com un dels millors productes que hi ha actualment al mercat.

Com augmentar els nivells de testosterona amb Testogen

Essencialment, preneu quatre comprimits al dia amb la freqüència que vulgueu. Recomano encaridament anar en bicicleta amb qualsevol reforç de testosterona amb tres setmanes, una setmana de descans. Després, preneu-vos un mes sencer cada sis mesos aproximadament. Això és perquè el vostre cos no s’hi acostumi i no obtingueu rendiments decreixents amb el pas del temps.

Tots els ingredients són naturals i segurs, l’únic perill aquí és els alts nivells de zinc, que poden causar mal de cap i nàusees. Si observeu algun d’aquests símptomes, deixeu de prendre aquest suplement immediatament. Millor encara, obtingueu recomanacions del vostre metge sobre la quantitat de zinc que hauríeu de prendre abans de prendre aquest suplement. No he trobat cap informe sobre els efectes secundaris de Testogen en línia, així que crec que probablement estigueu bastant segur.

[Imatge inferior]

On es pot comprar testoster testosterona natural en línia

Els ingredients testògens són fantàstics, especialment als mercats de fitness i musculació. Aquesta píndola té nivells més elevats d’àcid D-aspàrtic que l’altre producte, de manera que funcionarà molt bé per ajudar-vos en els vostres entrenaments. Per tant, si voleu augmentar la força, augmentar el volum, cremar greixos, augmentar el temps de recuperació entre els entrenaments i augmentar l’energia al gimnàs, aquesta és una gran opció.

Si esteu interessats en comprar Testogen, aquí teniu el preu de Testogen en línia:

[Preu testogentable]

Comprar Testogen des del lloc web oficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^