Pregledi testogena: kako povečati raven testosterona

Ko pregledamo kateri koli ojačevalnik testosterona, je treba sestavine videti prvič. Upoštevajte nekatere vidike, na primer sestavine morajo biti klinično dokazane s številnimi znanstvenimi vrstami raziskav, ki dokazujejo učinkovitost formule za povečanje ravni testosterona. Pojavljati se morajo v ustreznem odmerku, da so učinkoviti in varni. Biti morajo tudi nestrupeni in naravni. Ne kupujte nobenega naravnega spodbujevalnika testosterona, preden preberete te ocene testogena: kako povečati raven testosterona, v katerem boste razpravljali o sestavinah testogena, odmerku testostena in kje kupiti naravni testosteron za povečanje testosterona na spletu.

Sestavine tablet za povečanje testosterona testosterona

Na podlagi teh vidikov so tukaj podrobne sestavine testogena:

D-asparaginska kislina (2352 mg)

Ta odmerek je zelo močna raven D-asparaginske kisline. DAA je zagotovo najučinkovitejša sestavina, ki mora obstajati v ojačevalniku testosterona. Ta visoka vsebnost DAA v testogenu je v večji količini kot drugi izdelki za izgradnjo mišic. Za vašo informacijo je DAA potreben za rast mišic in lahko telesu pomaga pri boljši uporabi testosterona.

V študiji eksperiment izvajajo 23 moških po programu neplodnosti. Odmerek 3,2 g D-aspartika dobijo vsak dan 12 dni, vzorec krvi pa se odvzame pred in po vsakem zdravljenju. Rezultat tega je znatno povečanje testosterona pri 20 moških s 23 moških, ta raven se ni zmanjšala približno 3 dni po koncu zdravljenja.

V drugi študiji tablete, ki vsebujejo 1,6 g D-asparaginske kisline in 0,4 g L-asparaginske kisline, dobijo moški, stari med 25 in 40 let. Udeleženec jemlje tablete vsak dan 20 dni po kosilu. 8 moških od 10 moških dobi znatno povečanje ravni testosterona.

Nakup naravnega ojačevalca testosterona po spletu

Magnezij (200 mg)

Ta snov ima edinstveno funkcijo, ki pomaga zmanjšati količino globulina, ki veže spolni hormon, v telesu. SHBG se vežejo in porabijo več kot 60% testosterona, ki ga ustvari telo. Torej, manj kot imamo SHBG, več testosterona je na voljo za porabo mišic. Torej, čeprav magnezij ne poveča ustvarjanja testosterona neposredno v telesu, bo telesu pomagal uporabiti več testosterona, ki ga že imate.

Ekstrakt listov koprive (40 mg)

Ekstrakt listov koprive dejansko opravlja podobno funkcijo kot magnezij. Vsebuje snov, znano pod imenom Lignans, ki se lahko veže na SHBG za povečanje testosterona. Ta ekstrakt pripravi več testosterona, ki ga telo uporabi.

Rdeči ginseng (40 mg)

Ta sestavina dokazano poveča raven testosterona. V študiji na 66 mladih moških obstajajo dokazi o močni povezavi med uživanjem ginsenga Panax in povišanim nivojem prostega testosterona.

Piskavica (40 mg)

Fenugreek zagotovo lahko pomaga pri dvigovanju ravni testosterona. Poleg tega se zdi bolj pomembno pri vzdrževanju ravni testosterona. Torej bo bolje delovalo, če ga kombiniramo s sestavino, ki lahko zviša raven testosterona, kot je D-asparaginska kislina. Fenugreek bo nato pomagal telesu, da ohrani to višjo raven testosterona.

V eni študiji 60 zdravih moških, starih od 25 do 52 let, v 6 tednih jemljejo 600 mg izvlečka piskavice. Na koncu poskusnega obdobja imajo vsi udeleženci raven testosterona v zgornjem delu zdrave meje. Torej so raziskovalci sklenili, da lahko piskavica pomaga ohranjati zdravo raven testosterona. Fenugreek je še posebej močan za izboljšanje mišične mase in pri hujšanju.

Cink (10 mg)

Druga pomembna sestavina ojačevalca testosterona poleg DAA je cink . Klinično dokazano, da ta snov zvišuje raven testosterona. 32 moških dobijo 30 mg cinka vsak dan 4 tedne. Po koncu 4 tednov je raven testosterona v serumu znatno višja kot pri skupini, ki ne jemlje dodatka cinka.

Vitamin B6 (20 mg)

Pravzaprav ni trdnih dokazov, da lahko vitamin B poveča proizvodnjo testosterona. Vendar obstajajo dokazi, da lahko pomanjkanje vitamina B zniža raven testosterona. Torej, v bistvu, če ima nekdo pomanjkanje vitamina B, bo to zdravljenje pomagalo. Če ima nekdo ustrezen vitamin B, potem to zdravljenje ne bo ničesar pomagalo. Če vzamete 20 mg vitamina B. Ni škode, zato se lahko počutite popolnoma dobro.

Vitamin D3 (50 mcg)

Vitamin D je močna sestavina skupaj s cinkom, D-asparaginsko kislino in magnezijem. Izvedena je študija na 200 moških, ki ji dajejo 3332 ie vitamina D na dan 1 leto. 163 od teh moških je končalo študijo in raven prostega testosterona se znatno poveča. Številne študije kažejo, da je vitamin D dejansko pomemben za rast mišic z ohranjanjem testosterona v telesu in preprečevanjem spremembe nekaterih testosterona v estrogen, kar je običajen postopek. Torej, vitamin D bo telesu pomagal obdržati testosteron, namesto da bi ga neposredno proizvedel.

To je razlog, zakaj vitamin D3 zelo dobro deluje z drugimi sestavinami, kot sta DAA ali cink, ki telesu pomagajo ustvariti več testosterona. Vitamin D nato pomaga telesu, da zadrži proizvedeni testosteron. Priporočeni dnevni odmerek je 50 mcg. Vitamin D je eno najpogostejših pomanjkljivosti vitaminov pri moških, ki pogosto povzroči znižanje nizke ravni testosterona.

Vitamin K1 (20 mcg)

To je nova sestavina testogena. Številne študije kažejo, da bo vitamin K telesu pomagal pri višji absorpciji vitamina D. Torej je pomembno, da vključite vitamin K, da povečate učinke vitamina D.

Bor (20 mg)

Boron je močan pospeševalec preskusov in vesel sem, da je to vključeno v novo formulo. V eni študiji se je raven testosterona povečala za 28% med skupino moških, ki so cel teden jemali 10 mg bora na dan.

Nakup naravnega ojačevalca testosterona po spletu

Bioperin (5 mg)

Aktivna sestavina zdravila Bioperine je izvleček piperina ali črnega popra. Ta sestavina pomaga telesu, da uspešneje absorbira vse ostale sestavine. Poveča biološko uporabnost drugih sestavin, ki jih vsebuje testogen, in močno poveča učinkovitost formule.

Te sestavine testogena so podprte z znanstvenimi študijami in se pojavljajo v varnih in učinkovitih odmerkih. Na trg so stopili z novo formulo in se uvrstili med najboljše izdelke, ki so trenutno na trgu.

Kako povečati raven testosterona s testogenom

V bistvu vzamete štiri tablete na dan tolikokrat, kot želite. Toplo priporočam kolesarjenje katerega koli ojačevalnika testosterona z vklopom treh tednov in en teden. Nato si na vsakih šest mesecev vzemite cel mesec dopusta. To je tako, da se vaše telo tega ne navadi in sčasoma ne dobivate manjših donosov.

Vse sestavine so naravne in varne, edina nevarnost tukaj je visoka raven cinka, to lahko povzroči glavobol in slabost. Če opazite katerega od teh simptomov, takoj prenehajte jemati ta dodatek. Še bolje, pred jemanjem tega dodatka poiščite zdravnikova priporočila o tem, koliko cinka morate jemati. V spletu nisem našel poročil o neželenih učinkih testogena, zato mislim, da ste verjetno precej varni.

Kje kupiti naravni testosteronski ojačevalec testogena na spletu

Sestavine testogena so fantastične, zlasti na trgih fitnesa in mišične mase. Ta tableta ima dejansko višjo raven D-asparaginske kisline kot drugi izdelek, zato vam bo odlično pomagala pri vadbi. Torej, če želite povečati moč, povečati količino, izgoreti maščobe, podaljšati čas okrevanja med treningi in povečati energijo v telovadnici, potem je to odlična izbira.

Če vas zanima nakup testogena, je cena testogena na spletu:

[Preizkusna cena]

Kupite testogen na uradni spletni strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^