Отзиви за тестоген: как да повишим нивата на тестостерон

Когато преглеждаме усилватели на тестостерона, съставките са нещо, което трябва да се види за първи път. Трябва да имате предвид някои аспекти, като съставките трябва да бъдат клинично доказани от много научни видове изследвания, които доказват ефективността на формулата за повишаване нивото на тестостерон. Те трябва да се извършват при подходящо ниво на дозиране, за да бъдат едновременно ефективни и безопасни. Те също трябва да са нетоксични и естествени. Не купувайте никакъв естествен усилвател на тестостерон, преди да прочетете тези рецензии за тестоген: как да увеличите нивата на тестостерон, които ще обсъдят тестогенните съставки, дозата на тестогена и къде да купите естествен тестостеронов бустер тестоген онлайн.

Съставките на хапчетата за повишаване на ниския тестостерон тестоген

Въз основа на тези аспекти, ето подробните съставки на Testogen:

D-аспарагинова киселина (2352 mg)

Тази доза е много мощно ниво на D-аспарагинова киселина. DAA със сигурност е най-ефективната съставка, която трябва да съществува в усилвателя на тестостерона. Това високо ниво на DAA в Testogen е в по-голямо количество от други продукти за изграждане на мускули. За ваша информация, DAA е необходим за мускулен растеж и може да помогне на тялото да използва по-добре тестостерона.

В едно проучване експериментът се прави на 23 мъже, следващи програмата за безплодие. Дозата от 3,2 g D-аспарагин им се дава всеки ден в продължение на 12 дни, като кръвната проба се взема преди и след всяко лечение. Резултатът е значителното увеличение на тестостерона при 20 мъже от 23 мъже, това ниво не е намаляло до приблизително 3 дни след края на лечението.

В друго проучване хапче, което съдържа 1,6 g D-аспарагинова киселина и 0,4 g L-аспарагинова киселина, се дава на мъже на възраст между 25 и 40 г. Участникът приема хапчетата всеки ден в продължение на 20 дни след обяд. 8 мъже от 10 мъже получават значително увеличение на нивото на тестостерон.

Купете естествен бустер за тестостерон онлайн

Магнезий (200 mg)

Това вещество има уникалната функция, която помага да се намали количеството глобулин, свързващ половия хормон в организма. SHBG се свързват и използват над 60% от тестостерона, създаден от тялото. И така, колкото по-малко SHBG имаме, толкова повече тестостерон може да се използва за мускулен растеж. Така че, въпреки че магнезият не увеличава създаването на тестостерон директно в тялото, той ще помогне на тялото да използва повече тестостерон, който вече имате.

Екстракт от листа на коприва (40 mg)

Екстрактът от листа на коприва всъщност изпълнява подобна функция като магнезия. Той съдържа вещество, известно като лигнани, което може да се свърже с SHBG за повишаване на тестостерона. Този екстракт подготвя повече тестостерон, който да се използва от организма.

Червен женшен (40 mg)

Доказано е, че тази съставка повишава нивото на тестостерон. В проучване върху 66 млади мъже има доказателства за силната връзка между консумацията на женшен Panax и повишеното ниво на свободен тестостерон.

Сминдух (40 mg)

Сминдухът със сигурност може да помогне за повишаване на нивото на тестостерон. Освен това изглежда по-важно за подпомагане поддържането на нивото на тестостерон. Така че, ще работи по-добре, ако се комбинира със съставката, която може да повиши нивото на тестостерон като D-аспарагинова киселина. Сминдухът тогава ще работи, за да помогне на тялото да поддържа това по-високо ниво на тестостерон.

В едно проучване на 60 здрави мъже на възраст между 25 и 52 години вземете 600 mg екстракт от сминдух през периода от 6 седмици. В края на експерименталния период всички участници имат нивото на тестостерон в горната част на здравословната граница. И така, изследователите заключават, че сминдухът може да помогне да се поддържа здравословно ниво на тестостерон. Сминдухът е особено мощен за подобряване на чистата мускулна маса и за отслабване.

Цинк (10 mg)

Втората важна съставка на усилвателя на тестостерона освен DAA е цинкът . Клинично доказано, че това вещество повишава нивото на тестостерон. На 32 мъже се дават 30 mg цинк всеки ден в продължение на 4 седмици. Нивото на серумен тестостерон в тази група е значително по-високо в края на 4 седмици от групата, която не приема добавката цинк.

Витамин В6 (20 mg)

Всъщност няма сериозни доказателства, че витамин В може да увеличи производството на тестостерон. Съществуват обаче доказателства, че липсата на витамин В може да понижи нивото на тестостерон. Така че, ако някой има дефицит на витамин В, това лечение ще помогне. Ако някой има адекватния витамин В, това лечение няма да направи нищо. Няма никаква вреда от приема на 20 mg витамин В. Така че можете да се почувствате напълно добре в това.

Витамин D3 (50 mcg)

Витамин D е мощната съставка заедно с цинк, D-аспарагинова киселина и магнезий. Провежда се проучване върху 200 мъже, на което се дава 3332 IU витамин D дневно в продължение на 1 година. 163 от тези мъже са завършили проучването и има значително увеличение на нивото на свободен тестостерон. Няколко проучвания показват, че витамин D всъщност е важен за мускулния растеж чрез запазване на тестостерона в тялото и предотвратяване на промяната на част от тестостерона в естроген, което е нормалният процес. Така че, витамин D ще помогне на тялото да задържи тестостерона, вместо директно да го произвежда.

Това е причината, поради която витамин D3 работи много добре с други съставки като DAA или цинк, които помагат на тялото да създаде повече тестостерон. След това витамин D помага на тялото да запази произведения тестостерон. Препоръчителната дневна доза е 50 mcg. Витамин D е един от най-често срещаните дефицити на витамини при мъжете, които често причиняват намаляване на ниското ниво на тестостерон.

Витамин К1 (20 мкг)

Това е новата съставка в Testogen. Много изследвания показват, че витамин К ще помогне на тялото да усвои витамин D с по-висока скорост. Така че е важно да включите витамин К, за да увеличите максимално въздействието на витамин D.

Бор (20 mg)

Борът е мощен ускорител на теста и се радвам да видя, че това е включено в новата формула. В едно проучване нивата на тестостерон са се повишили с 28% сред група мъже, които са приемали 10 mg бор на ден в продължение на цяла седмица.

Купете естествен бустер за тестостерон онлайн

Биоперин (5 mg)

Активната съставка в Bioperine е екстракт от пиперин или черен пипер. Тази съставка помага на тялото да усвоява всички останали съставки по-успешно. Той повишава бионаличността на други съставки, съдържащи се в Testogen и значително увеличава ефективността на формулата.

Тези съставки на тестоген са подкрепени от научни изследвания и се срещат в безопасни и ефективни дози. Те излязоха на пазара с новата формула и заеха своето място като един от най-добрите продукти в момента на пазара.

Как да повишим нивата на тестостерон с тестоген

По същество приемате четири таблетки на ден толкова често, колкото искате. Горещо препоръчвам да карате всеки бустер на тестостерон с три седмици, една седмица почивка. След това направете цял месец почивка на всеки шест месеца или така. Това е така, че тялото ви да не свикне и да не получавате намаляваща възвръщаемост с течение на времето.

Всички съставки са естествени и безопасни, единствената опасност тук са високите нива на цинк, това може да причини главоболие и гадене. Ако забележите някой от тези симптоми, моля, спрете приема на тази добавка незабавно. Още по-добре, вземете препоръките на Вашия лекар за това колко цинк трябва да приемате, преди да приемете тази добавка. Не успях да намеря никакви съобщения за нежелани реакции на тестоген онлайн, така че мисля, че вероятно сте доста сигурни.

Къде да купите естествен тестостерон бустер тестоген онлайн

Тестогенните съставки са фантастични, особено на пазарите за фитнес и изграждане на мускули. Това хапче всъщност има по-високи нива на D-аспарагинова киселина от другия продукт, така че ще работи чудесно, за да ви помогне в тренировките. Така че, ако искате да увеличите силата, да напълните, да изгорите мазнини, да увеличите времето за възстановяване между тренировките и да увеличите енергията във фитнеса, това е чудесен избор.

Ако се интересувате от закупуване на Testogen, ето цената на Testogen онлайн:

[Тестваема цена]

Купете тестоген от официалния уебсайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^