Κριτικές Testogen: πώς να αυξήσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης

Όταν εξετάζουμε τυχόν ενισχυτές τεστοστερόνης, τα συστατικά είναι κάτι που πρέπει να το δούμε για πρώτη φορά. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένες πτυχές, όπως τα συστατικά που πρέπει να αποδειχθούν κλινικά από πολλούς επιστημονικούς τύπους έρευνας που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της φόρμουλας στην ενίσχυση του επιπέδου τεστοστερόνης. Πρέπει να εμφανίζονται στο σωστό επίπεδο δοσολογίας για να είναι αποτελεσματικές και ασφαλείς. Πρέπει επίσης να είναι μη τοξικά και φυσικά. Μην αγοράσετε κανένα φυσικό ενισχυτικό τεστοστερόνης προτού διαβάσετε αυτές τις κριτικές της Testogen: πώς να αυξήσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης που θα συζητήσουν σχετικά με τα συστατικά Testogen, τη δοσολογία Testogen και το πού να αγοράσετε φυσικό ενισχυτικό τεστοστερόνης Testogen online.

Τα συστατικά των χαπιών για την αύξηση της χαμηλής τεστοστερόνης Testogen

Με βάση αυτές τις πτυχές, ακολουθούν τα λεπτομερή συστατικά του Testogen:

D-ασπαρτικό οξύ (2352 mg)

Αυτή η δοσολογία είναι ένα πολύ ισχυρό επίπεδο D-ασπαρτικού οξέος. Το DAA είναι σίγουρα το πιο αποτελεσματικό συστατικό που πρέπει να υπάρχει σε έναν ενισχυτή τεστοστερόνης. Αυτό το υψηλό επίπεδο DAA στο Testogen είναι σε μεγαλύτερη ποσότητα από άλλα προϊόντα οικοδόμησης μυών. Για την ενημέρωσή σας, το DAA είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη των μυών και μπορεί να βοηθήσει το σώμα να χρησιμοποιήσει την τεστοστερόνη καλύτερα.

Σε μια μελέτη, το πείραμα έγινε σε 23 άνδρες που ακολουθούν το πρόγραμμα στειρότητας. Η δόση των 3,2 g D-ασπαρτικού χορηγείται σε αυτά κάθε μέρα για 12 ημέρες με το δείγμα αίματος να συλλέγεται πριν και μετά από κάθε θεραπεία. Το αποτέλεσμα είναι η σημαντική αύξηση της τεστοστερόνης σε 20 άνδρες από 23 άνδρες, αυτό το επίπεδο δεν μειώθηκε μέχρι περίπου 3 ημέρες μετά το τέλος της θεραπείας.

Σε μια άλλη μελέτη, ένα χάπι που περιέχει 1,6 g D-ασπαρτικού οξέος και 0,4 g L-ασπαρτικού οξέος χορηγείται σε άνδρες ηλικίας μεταξύ 25 και 40 ετών. Ο συμμετέχων παίρνει τα χάπια κάθε μέρα για 20 ημέρες μετά το γεύμα. 8 άνδρες από 10 άνδρες λαμβάνουν τη σημαντική αύξηση στο επίπεδο τεστοστερόνης.

Αγοράστε φυσικό ενισχυτικό τεστοστερόνης στο διαδίκτυο

Μαγνήσιο (200mg)

Αυτή η ουσία έχει τη μοναδική λειτουργία που βοηθά στη μείωση της ποσότητας της Ορμόνης που δεσμεύει τη σφαιρίνη στο σώμα. Το SHBG δεσμεύεται και χρησιμοποιεί περισσότερο από το 60% της τεστοστερόνης που δημιουργείται από τον οργανισμό. Έτσι, όσο λιγότερο SHBG έχουμε, τόσο περισσότερη τεστοστερόνη είναι διαθέσιμη για χρήση στην ανάπτυξη των μυών. Έτσι, αν και το μαγνήσιο δεν αυξάνει τη δημιουργία τεστοστερόνης απευθείας στο σώμα, θα βοηθήσει το σώμα να χρησιμοποιήσει περισσότερη τεστοστερόνη που έχετε ήδη.

Εκχύλισμα φύλλων τσουκνίδας (40 mg)

Το εκχύλισμα φύλλων τσουκνίδας κάνει την ίδια λειτουργία με το μαγνήσιο. Περιέχει μια ουσία γνωστή ως Lignans η οποία μπορεί να δεσμευτεί στο SHBG για να αυξήσει την τεστοστερόνη. Αυτό το εκχύλισμα προετοιμάζει περισσότερη τεστοστερόνη για χρήση από τον οργανισμό.

Κόκκινο Ginseng (40 mg)

Αυτό το συστατικό αποδεικνύεται ότι αυξάνει το επίπεδο τεστοστερόνης. Σε μια μελέτη για 66 νεαρούς άνδρες, υπάρχουν στοιχεία για την ισχυρή σχέση μεταξύ της κατανάλωσης Panax ginseng και του αυξημένου επιπέδου ελεύθερης τεστοστερόνης.

Fenugreek (40 mg)

Το Fenugreek σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του επιπέδου τεστοστερόνης. Εκτός αυτού, φαίνεται να είναι πιο σημαντικό στη διατήρηση του επιπέδου τεστοστερόνης Έτσι, θα λειτουργήσει καλύτερα εάν συνδυαστεί με το συστατικό που μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης όπως το D-ασπαρτικό οξύ. Το Fenugreek θα λειτουργήσει για να βοηθήσει το σώμα να διατηρήσει αυτό το υψηλότερο επίπεδο τεστοστερόνης.

Σε μια μελέτη 60 υγιών ανδρών ηλικίας μεταξύ 25 και 52, πάρτε 600mg εκχυλίσματος Fenugreek για την περίοδο των 6 εβδομάδων. Στο τέλος της περιόδου του πειράματος, όλοι οι συμμετέχοντες έχουν το επίπεδο τεστοστερόνης στο πάνω μέρος του υγιούς ορίου. Έτσι, συμπεραίνεται από τους ερευνητές ότι το Fenugreek μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση ενός υγιούς επιπέδου τεστοστερόνης. Το Fenugreek είναι ιδιαίτερα ισχυρό για να βελτιώσει τη μυϊκή μάζα και να βοηθήσει στην απώλεια βάρους.

Ψευδάργυρος (10 mg)

Το δεύτερο σημαντικό συστατικό του ενισχυτή τεστοστερόνης εκτός από το DAA είναι ο ψευδάργυρος . Αυτή η ουσία έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης. Σε 32 άνδρες χορηγείται 30mg ψευδαργύρου κάθε μέρα για 4 εβδομάδες. Το επίπεδο τεστοστερόνης στον ορό αυτής της ομάδας είναι σημαντικά υψηλότερο στο τέλος των 4 εβδομάδων σε σχέση με την ομάδα που δεν λαμβάνει το συμπλήρωμα ψευδάργυρου.

Βιταμίνη Β6 (20 mg)

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει ισχυρή απόδειξη ότι η βιταμίνη Β μπορεί να αυξήσει την παραγωγή τεστοστερόνης. Ωστόσο, υπάρχει απόδειξη ότι η έλλειψη βιταμίνης Β μπορεί να μειώσει τα επίπεδα τεστοστερόνης. Έτσι, βασικά, εάν κάποιος έχει ανεπάρκεια βιταμίνης Β, αυτή η θεραπεία θα βοηθήσει. Εάν κάποιος έχει την επαρκή βιταμίνη Β, τότε αυτή η θεραπεία δεν θα κάνει τίποτα. Δεν υπάρχει καμία βλάβη στη λήψη 20mg βιταμίνης Β. Έτσι, μπορείτε να αισθανθείτε εντελώς καλά γι ‘αυτό.

Βιταμίνη D3 (50 mcg)

Η βιταμίνη D είναι το ισχυρό συστατικό μαζί με τον ψευδάργυρο, το D-ασπαρτικό οξύ και το μαγνήσιο. Πραγματοποιείται μελέτη σε 200 άνδρες στους οποίους χορηγείται 3332 IU βιταμίνης D καθημερινά για 1 έτος. 163 από αυτούς τους άνδρες ολοκλήρωσαν τη μελέτη και υπάρχει σημαντική αύξηση στο επίπεδο της ελεύθερης τεστοστερόνης. Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι η βιταμίνη D είναι πραγματικά σημαντική στην ανάπτυξη των μυών διατηρώντας την τεστοστερόνη στο σώμα και αποτρέποντας την αλλαγή κάποιας τεστοστερόνης σε οιστρογόνα, η οποία είναι η φυσιολογική διαδικασία. Έτσι, η βιταμίνη D θα βοηθήσει το σώμα να διατηρήσει την τεστοστερόνη αντί να την παράγει άμεσα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η βιταμίνη D3 λειτουργεί πολύ καλά με άλλα συστατικά όπως το DAA ή το ψευδάργυρο που βοηθούν το σώμα να δημιουργήσει περισσότερη τεστοστερόνη. Στη συνέχεια, η βιταμίνη D βοηθά το σώμα να διατηρήσει αυτήν την τεστοστερόνη. 50 mcg είναι η συνιστώμενη ημερήσια δόση. Η βιταμίνη D είναι μια από τις πιο συνηθισμένες ανεπάρκεια βιταμινών στους άνδρες που συχνά προκαλούν τη μείωση του χαμηλού επιπέδου τεστοστερόνης.

Βιταμίνη Κ1 (20 mcg)

Αυτό είναι το νέο συστατικό του Testogen. Πολλές μελέτες δείχνουν ότι η βιταμίνη Κ θα βοηθήσει τον οργανισμό να απορροφήσει τη βιταμίνη D με τον υψηλότερο ρυθμό. Έτσι, είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε τη βιταμίνη Κ για να μεγιστοποιήσετε τις επιπτώσεις της βιταμίνης D.

Βόριο (20 mg)

Το Boron είναι ένας ισχυρός ενισχυτής δοκιμών και χαίρομαι που βλέπω ότι έχει συμπεριληφθεί στη νέα φόρμουλα. Σε μια μελέτη, τα επίπεδα τεστοστερόνης αυξήθηκαν κατά 28% μεταξύ μιας ομάδας ανδρών που έλαβαν 10 mg βορίου την ημέρα για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Αγοράστε φυσικό ενισχυτικό τεστοστερόνης στο διαδίκτυο

Βιοπερίνη (5 mg)

Το δραστικό συστατικό του Bioperine είναι το εκχύλισμα πιπερίνης ή μαύρου πιπεριού. Αυτό το συστατικό βοηθά το σώμα να απορροφήσει όλα τα άλλα συστατικά με μεγαλύτερη επιτυχία. Ενισχύει τη βιοδιαθεσιμότητα άλλων συστατικών που περιέχονται στο Testogen και αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα του τύπου.

Αυτά τα συστατικά Testogen υποστηρίζονται από επιστημονικές μελέτες και εμφανίζονται σε ασφαλείς και αποτελεσματικές δόσεις. Έφτασαν στην αγορά με τη νέα φόρμουλα και πήραν τη θέση τους ως ένα από τα κορυφαία προϊόντα που κυκλοφορούν σήμερα.

Πώς να αυξήσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης με το Testogen

Ουσιαστικά παίρνετε τέσσερα δισκία την ημέρα όσο συχνά θέλετε. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να κάνετε ποδήλατο οποιουδήποτε ενισχυτή τεστοστερόνης με τρεις εβδομάδες, μία εβδομάδα εκτός. Στη συνέχεια, πάρτε έναν ολόκληρο μήνα κάθε έξι μήνες περίπου. Αυτό συμβαίνει ώστε το σώμα σας να μην το συνηθίσετε και να μην μειώσετε τις επιστροφές με την πάροδο του χρόνου.

Όλα τα συστατικά είναι φυσικά και ασφαλή, ο μόνος κίνδυνος εδώ είναι τα υψηλά επίπεδα ψευδαργύρου, αυτό μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους και ναυτία. Εάν παρατηρήσετε κάποιο από αυτά τα συμπτώματα, σταματήστε αμέσως να παίρνετε αυτό το συμπλήρωμα. Ακόμα καλύτερα, λάβετε τις συστάσεις του γιατρού σας σχετικά με το πόσο ψευδάργυρο πρέπει να παίρνετε πριν πάρετε αυτό το συμπλήρωμα. Δεν μπόρεσα να βρω αναφορές για παρενέργειες Testogen στο διαδίκτυο, οπότε νομίζω ότι είστε πιθανώς αρκετά ασφαλείς.

Πού να αγοράσετε φυσικό ενισχυτικό τεστοστερόνης Testogen online

Τα συστατικά τεστογόνου είναι φανταστικά, ειδικά στις αγορές φυσικής κατάστασης και ανάπτυξης μυών. Αυτό το χάπι έχει πραγματικά υψηλότερα επίπεδα D-ασπαρτικού οξέος από το άλλο προϊόν, οπότε θα λειτουργήσει εξαιρετικά για να σας βοηθήσει στις προπονήσεις σας. Αν λοιπόν θέλετε να αυξήσετε τη δύναμη, να μαζέψετε, να κάψετε λίπος, να αυξήσετε τον χρόνο ανάκαμψης μεταξύ των προπονήσεων και να ενισχύσετε την ενέργεια στο γυμναστήριο, τότε αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε Testogen, εδώ είναι η τιμή του Testogen online:

[Testogentable τιμή]

Αγοράστε Testogen από τον επίσημο ιστότοπο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^